card

Сургуулийн хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээ

ҮДИЙН ХООЛ ҮНДЭСНИЙ ЧУУЛГАН БОЛЖ БАЙНА

ҮДИЙН ХООЛ ҮНДЭСНИЙ ЧУУЛГАН БОЛЖ БАЙНА

Нэгдсэн Үндэсний байгууллагаас зарласан Тогтвортой хөгжлийн зорилгод Өлсгөлөнг зогсоох Эрүүл мэндийг дэмжих Чанартай боловсролыг дэмжих гэсэн үндсэн 3 том зорилго бий.

Дэлгэрэнгүй
ДЭЛХИЙН 169 ОРНЫ 388 САЯ ХҮҮХЭД СУРГУУЛИЙН ҮДИЙН ХООЛ ХӨТӨЛБӨРТ ХАМРАГДДАГ

ДЭЛХИЙН 169 ОРНЫ 388 САЯ ХҮҮХЭД СУРГУУЛИЙН ҮДИЙН ХООЛ ХӨТӨЛБӨРТ ХАМРАГДДАГ

Манай улсын тухайд сургуулийн орчинд 2006 оноос эхлэн үдийн цай хөтөлбөрийг хэрэгжүүлэх болж үе шаттайгаар нэмэгдүүлсээр ирсэн. ЕБС-ийн хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний тухай хуулийг 2019 онд баталсан бол 2021 онд үдийн цайг үдийн хоол болгон өргөжүүлж 1500 төгрөгт багтаан халуун хоолоор бага ангийн сурагчдад үйлчлэх болсон юм.

Дэлгэрэнгүй
Хүүхдийн үндэсний чуулган

Хүүхдийн үндэсний чуулган

Монгол Улс Алсын хараа- 2050 урт хугацааны хөгжлийн бодлогын баримт бичигтээ "Эрүүл чийрэг, эрдэм боловсролтой, эх оронч хөрвөх чадвартай, оюунлаг бүтээлч иргэнтэй улс болж хөгжинө гэсэн зорилго тавьсан.

Дэлгэрэнгүй
Хоолны зардлын норматив тогтоох тухай

Хоолны зардлын норматив тогтоох тухай

Монгол Улсын Засгийн газрын 2022 оны 12 дугаар сарын 28-ны өдөр 498 дугаар тогтоол

Дэлгэрэнгүй
Сургуулийн хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээнд тавих хяналтын журам

Сургуулийн хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээнд тавих хяналтын журам

Монгол Улсын Шадар сайд, Боловсрол, шинжлэх ухааны сайд, Эрүүл мэндийн сайдын хамтарсан тушаал 2022 оны 03 дугаар сарын 29-ны өдөр Дугаар: 28 A/108 A/180

Дэлгэрэнгүй
Ерөнхий боловсролын сургуулийн үдийн хоолны жор технологи

Ерөнхий боловсролын сургуулийн үдийн хоолны жор технологи

Энэхүү гарын авлагыг Нэгдсэн Үндэстний Байгууллагын Хүүхдийн Сангийн “Эрүүл хооллолт, идэвхтэй дасгал хөдөлгөөний орчинг цэцэрлэг, сургуульд нэвтрүүлэх” ажлын хүрээнд ерөнхий боловсролын сургуулийн хоолзүйч, тогооч нарт зориулан хэвлүүлэв.

Дэлгэрэнгүй